karola123 napisał:
Marianek, przedewszystkim tak sie sklada, ze mam po pierwsze duzo wiecej domkow, po drugie prace na etat, po trzecie po prostu potrafilam do tej pory rozplanowac prace "biala" i "czarna" i dzieki temu podejrzewam, ze mam nawet troszke wiecej pieniazkow z tego niz Ty ze swojej pracy
wiec nie cwaniakuj tak, a jak Ci sie nudzi, to na ryby jedz, a nie wypisujesz jakies glupoty na forum.... a nawiasem mowiac, szczerze.... to wole tu sprzatac niz siedziec w PL za biurkiem i zarabiac ledwo na swoje utrzymanie....
AHA... i jeszcze jedno skonczylam studia na 5
Pozdrawiam, Marianek
W takim razie ta piątka na wyrost!
Przeczytaj raz jeszcze wszystko od początku, a nuż zrozumiesz i grzecznie marianka przeprosisz
PS: Albo jestes tak droga w eksploatacji, albo w polandii tak mało płaca za biurkiem....
a wszedzie słychac,ze mozna tez zarobic pod biurkiem ?
Moze tam lepiej płacą......(?)
Marianek, przedewszystkim tak sie sklada, ze mam po pierwsze duzo wiecej domkow, po drugie prace na etat, po trzecie po prostu potrafilam do tej pory rozplanowac prace "biala" i "czarna" i dzieki temu podejrzewam, ze mam nawet troszke wiecej pieniazkow z tego niz Ty ze swojej pracy

AHA... i jeszcze jedno skonczylam studia na 5

Pozdrawiam, Marianek

W takim razie ta piątka na wyrost!
Przeczytaj raz jeszcze wszystko od początku, a nuż zrozumiesz i grzecznie marianka przeprosisz

PS: Albo jestes tak droga w eksploatacji, albo w polandii tak mało płaca za biurkiem....
a wszedzie słychac,ze mozna tez zarobic pod biurkiem ?
Moze tam lepiej płacą......(?)